perjantai 30. lokakuuta 2015

vuosi sitten vs. nyt

marraskuu 2014 - lokakuu 2015




Aurinkoisen vapaapäivän päätin  hyödyntää nappaamalla pari näpsyä vähän selvittääkseen onko opiskelijaelämä vienyt kuntoa kuus-nolla vai miten on käynyt. TG mulla toimii edelleen kakkoskotina sen keskimäärin 5 kertaa viikossa, mutta ruokapuoli suuntaan ja toiseen vahvisti huolta, vaikka toisaalta tiedän peruspilarien olevan kuosissa.
Vaikkei asennot ja ehkä valotuskaan oo ihan vertailukelposta, on aina kiva nähdä, että esimerkiksi tosta viime marraskuusta on taas päästy vähän sporttisempaan suuntaan. Vaikka välillä tuntuu, että kehitys junnaa eikä mitään tapahdu, mutta trust the process on aika kova lausahdus siihen. Mitä enemmän osaat ainakin yleensä myös nauttia siitä työntekopuolesta ja olla stressaamatta, sen enemmän osaat myös nauttia loppujen lopuksi niistä edistysaskelista.
maaliskuu 2015, lokakuu 2015 



 


Selkätalkoita on tänä vuonna myös yritetty pitää, jos ei treenimäärissä olkapäihin ja jalkoihin verrattuna, niin ainakin sillä, että se oikea tuntuma pitää sieltä löytyä jok'ikisessä liikkeessä, jokaisessa toistossa. Maanantain selkäjumppa tosin meni harakoille hartioiden ollessa yhtä totaalista solmua (ja joku puupää ei oo vieläkään saanut varattua sitä hierontaa...) mutta muuten tässä pitkässä projektissa ollaan ainakin vähän taidettu mennä oikeeseen suuntaan ton vyötärö-hartialinjan muokkaamisen suhteen.
Jaloistakin olisi aika mehevää before-afteria oikeen useemman vuoden takaa, mutta kangasta on niissä vähän liian vähän julkiseen levitykseen. Sen vaan sanon, etten varmaan 5v sitten olisi kuvitellakkaan voivani ilahtua jalkaosaston koon lähes tuplaantumisesta :D

2 kommenttia: