sunnuntai 26. helmikuuta 2017

viikon parhaat

Rauhalliset aamut! Hiihtolomaviikolla on kyllä saanut paneutua koulujuttuihin aika vahvasti, mutta omaa nukkumista ja päivärytmiä auttaa se, ettei yhtenäkään aamuna ole tarvinut kiirehtiä tunneille. Parhaita aamuja on juurikin tämmöset rennot: laittelet rauhassa aamupalaa, istut koneen äärelle syömään sitä katsoen jotain sarjaa/selaillen blogeja ja siemailet siinä ihan kaikessa rauhassa aamuteetä. Tässäkin asiassa perjantaiaamu ylitti muut koska no - banaanipannarit.

Itsensä ylittäminen treeneissä. Analysoin vahvasti kokoajan omaa jaksamistani, ja usein esimerkiksi loppuaerobisille asetan löyhemmät tavoitteet, kuin mitä oikeasti siinä sitten tuleekaan suihkittua. Se fiilis että nonniin, tänäänkin mentiin eikä meinattu on vaan jotain aika parasta,
Tuplaantuntut teekokoelma, kiitos vanhempien Tallinnanreissun. Vaikka oonkin vihreän teen suhteen aika suurkuluttaja, niin näillä varastoilla selviän varmaan pitkälle syksyyn. Tämmönen tuliainen on mun suhteen aina hyvin toimiva!

Raakakkupalanen hyvän treenin päälle Pauliginkulmalla hyvien ystävien kera. Saanko ylistää hetken tota Orgazmo-nimisen kakun palaa? Niin täyteläisen suklainen raikkaalla appelsiinilla, superhyvä yhdistelmä. Täynnä terveellisiä rasvoja ja superfoodeja olevat raakakut on hyvin valmistettuina mulle ihan superherkkuja, varsinkin koska ne ei rasita omatuntoa ollenkaan. Niissä on myös se mainio puoli, että vaikka palanen on vaikka kuinka maistuva, se riittää täysin tyydyttämään makeanhimon, eikä tule fyysisesti ilkeää fiilistä kuin helposti sokerisista ja kovan rasvan herkuista tulee. Ehdottomasti mun nykyinen lempparikahvila!

Vihdoin ajat varattuna kampaajalle, ja pitkän harkinnan jälkeen myös kulmien microbladingiin. Tällä viikolla varsinkin oon kauhistellut tätä oman hiustyven väritystä, joten superhienoa että pääsen kampaamotuoliin istumaan jo huomenna. Microbladingiä oon harkinnut vähintäänkin siitä saakka kun luottoripsimestassani Blue Lagoonissa alettiin niitä viimevuoden loppupuolella tehdä, mutta koska kyseessä kuitenkin on muutaman sadan euron panostus, halusin toki harkita kunnolla. Nyt päädyin siihen tulokseen, että tervetuloa mahdollisimman meikitön kesä, ja hoidetaan ne kulmatkin freesiin kuosiin sitten huhtikuun alussa.
Perjantainen hieronta yläselälle, hartiaseudulle, olkapäille ja niskoille. Vaikka meinasin unohtaa kokonaan varaamani ajan ja sen vuoksi jouduin vähän vääntelemään päivän aikatauluja uuteen uskoon, niin voi miten teki taas hyvää. Lavat liikkuu taas kunnolla, ja tänpäiväinen olkapäätreeni varmasti uppoaa taas hyvin. Ylipäätään se, että oon löytänyt suunnilleen kulman takaa omasta salistani myös luottohierojan on superhyvä asia, koska on aivan eri fiilis varatakkin aikoja kun joku tuntee sun kroppaa jo entuudestaan, ja voit itse luottaa hieronnan laatuun.

Pitänyt pääni ja saanut turhat haamut hätistettyä takaisin koloihin. Avaan tätä asiaa tasan sen verran, että joskus asioita ei vaan voi oman onnelisuutensa kannalta ajatella tunteella, vaan pitää pohtia realistisesti sitä, mikä pidemmän päälle on sulle itsellesi parhaaksi.

Kehut kyykkytekniikasta edellisessä jalkareenissä. Eräs mukava vanhempi herrasmies tulee usein höpöttelemään treenien ohessa, ja viimeksi jutusteltiin nimenomaan kyykyn kulkemisesta, ja miten oon itse saanut sen kulkemaan niin nätisti. Oma vinkki tähän on yksinkertaisesti se, että: kyykkää, kyykkää ja vielä vähän kyykkää. Tekemällä oppii, mutta toki lisäinformaation ja vinkkien hankkiminen ja etsiminen asiaan voi jeesiä niitä omiakin ahaa-elämyksiä. Eihän se kyllä helppoa ookkaan, mutta se just tekee siitä niin mieluisaa, eikö?
Nyt voisi pistää treenikamat kuosiin ja suunnata salille, niin kerkeän vielä illalla hyvin keskittyä raapustelemaan pari sivua Costa Rican business-kulttuurista. Taitaa tulla pieni alkulämppä kävellen Ruoholahteen, koska matkakortin aika taitaa tänään olla jo finaalissa ja perussuomalaisena hoidan toki lataamiseni mieluummin automaatissa kuin ärrällä heh. Mutta siinähän ainakin heräilee ja kerää fokusta treeniin juuri sopivasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti