maanantai 17. elokuuta 2015

last days of summerholidays

Kävelin eilen Ruoholahteen vähän maisemareittiä, kun ei ollut kiirus - tarviiko erikseen selittää miksi. Oon pyrkinyt nauttimaan näistä aurinkoisista ja lämpösistä vapaapäivistä nimenomaan heittämällä arskat silmille ja kävelemällä paikasta toiseen, rento käppäily tekee kevyellä viikolla hyvää monella tasolla, ja mikäpä näissä kesämaisemissa onkaan kävellessä.
Heitin frendillekkin, että millonhan pääsis hakemaan seuraavalle Masterchef -kaudelle, nää mun heitetään-kaikki-sekasin-kiehumaan-pannulle -safkat on kyllä aina omaa luokkaansa. Mutta kylläpä niillä nälkä lähtee :D
TöölöGymin kävin tänään tsekkailemassa, ja itse salina tykkäsin kyllä hyvin paljon. Sitä sai ekaksi koko treenin pälyillä ympärilleen että mitä kaikkea löytyy, laitevalikoima on tosi laaja, mutta kyllä muuten löytyy myös vapaita painoja reilusti.
Itse "treeni" meni kyllä lähinnä sisäsesti kiukutellen - edelleenkin koska kevyt viikko, oli pakko tehdä tosi kevyellä otteella ja eihän siinä ollut mitään hauskaa. Tein vähän koko kroppaa, ja löytypä jopa sellanen vaakaprässi, jossa tällanenkin kääpiö saa hyvän tuntuman takajalkoihin. Loppuun 10min löntystely kehutulla stairmasterilla, keskittyen ettei syke nouse ainakaan 150 yläpuolelle. Jalkatreenin kruunuksi se laite on varmaan aikalailla täydellinen.
Nyt nappaan olennaisimmat tavarat ja menen hetkeksi vielä rannalle istuskelemaan ja kävelemään, niin outoa ajatella, että huomenna pitäisi palata taas niin pitkältä tuntuvan ajan jälkeen täyspäiväisesti koulun penkille - mut toisaalta vaan hyvällä tavalla  :)

4 kommenttia:

  1. Hahhaha mulla sama heitetään-kaikki-sekaisin-kiehumaan-pannulle tyyli ;D Hyvin toimii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo siis se on niin näppärää! ruoka tulee siinä sivussa ja ite kerkee sählätä muuta :D

      Poista
  2. Itse muutin tänne Helsinkiin vasta nyt kesällä ja oon pari kertaa käynyt siellä TöölöGymillä ja mietinkin, että pitäskö siirtyä kokonaan sinne vaikka jäsenyys löytyy jo toiselle salille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mullakin ois tossa lähellä Easyfitti, mutta ite salin puoleen kyllä TG houkuttelis niin huisisti :)

      Poista