torstai 13. lokakuuta 2016

hieronnan & levon merkitys

Tässä muutama perjantai takaperin erään oppitunnin ohessa tuli frendin kanssa puheeksi hieronta, jonka myötä vihdoin ja viimein päätin olla lykkäämättä asiaa yhtään pidemmälle, ja varasinkin heti itelleni seuraavalle päivälle Timman kautta tunnin urheiluhieronnan. Koska en kehtaa edes myöntää milloin oon viimeksi ollut hierottavana, voin vaan kertoa että se kokonainen tunti mitä auottiin takareisiä, pakaroita ja alaselkää oli tuskaa aika isolla T-kirjaimella. IMO kyllähän sen urheiluhieronnan todellakin pitää jossain tuntua, mutta kyllä tossa huomasi että varmaan kolmannes kivusta tuli ihan silkasta siitä fiksuudesta, että tota osuutta kehonhuollossa on tullut laiminlyötyä niin täysin.

Viime lauantai-sunnuntai välisenä yönä pyörin sängyssä unetta, osittain siitä syystä, että jo pitkään rusetilla ollut hartiaseutu särki nyt ihan kunnolla. Puhelin kouraan, Timma auki ja kymmenessä minuutissa olikin jo tiedossa tiistaille helpotusta tähän asiaan. Kyseisessä sovelluksessa tykkään myös maksamisenm helppoudesta, koska kun kortin tiedot on täytetty omalle tunnarille, niin varaukset tulee maksettua heti varaamishetkellä parin napin painalluksella, ja sitten saa tavallaan vain odottaa oman hoidon hetkeä rauhassa. Oon myös ollut molempiin hierontamestoihin erittäin tyytyväinen (täällä & täällä) ja kummassakin voisin ehdottomasti käydä jatkossakin. Se nimenomaan on ollut yhtenä suurimmista hidasteista mulla hierontojen varaamisen suhteen, kun ei mitään vakkaria Helsingissä vielä ole, eikä ole oikein tiennyt kuka ja missä voisi olla hyvä. Tässä asiassa kun nimenomaan sitä mielellään haluaa rahalleen vastinetta.
Jalkatreenit on sujuneet nyt (entistä) paremmin, huomaa heti että vaikuttaa kun paikat on auki. Ensimmäinen selkätreeni hieronnan jälkeen koittaa vasta huomenna, mutta kyllähän sen tuntee, että lavat liikkuu taas eri tavalla. Voi olla että lähiviikkoina pyrin vielä käymään availemassa noita jumisia paikkoja uudelleen kun sitä vähän suositeltiin, mutta jatkossa pyrin varmaan pitämään kiinni siitä, että tulisi noin kolmen viikon välein käytyä hierottavana. Se on nimenomaan semmonen juttu, mikä on kyllä joka euron arvoista.

Toinen iso asia missä on tsempattu viimeaikoina, on uni. Kolmesta viimeisestä yöstä jopa kahtena oon saanut nukuttua ihan miellyttävän määrän, mikä on viimeviikoilla ollut aika harvinaista. Stressi on varmasti ollut yksi tekijä, ja toinen varmasti noi jumiset hartiat. Se on vaan nimenomaan myös sellainen asia, mikä pitäisi saada reilaan jos varsinkin näin syksyn pimetessä haluaa jaksaa arkea kunnolla. Nyt on huomannut että muutamien hyvien unien jälkeen on jopa jaksanut taas vääntää aerobista, mikä on parina viikkona jäänyt vähän vähemmälle. Haluun pyrkiä etenemään stressittömällä linjalla, joten oon ottanut asenteeksi sen, että jos ei intervalleja salien loppuun tai aamulenkkejä heti herätessä irtoa, niin sitten ei irtoa, turha itteään on turhaan väsyttää loppuun ja viedä tehoja niiltä salitreeneiltäkin.
Tuli taas vähän paettua pakollisia tänään hoidettavia kouluhommia tänne, joten ehkäpä viimein nappaan itseäni niskasta, käyn Lidlistä hakemassa pitkästä aikaa lohta aivoruuaksi ja ryhdyn naputtelemaan sitten niitä. Vähän kiireisempi päivä huomenna ja landeviikonloppu edessä, joten niinä öinä oman karvanassun vieressä ainakin pitäisi tulla hyvin uni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti