sunnuntai 23. lokakuuta 2016

I love me 2016 & hallowenkynnet

I love me-kuluu alekirjoittaneelle ehkä ehdottomaksi suosikiksi kotimaisista messuista puhuttaessa. Kolmatta vuotta kävin, ja taas katosi 4h ihan kevyesti paikkojen kiertelyyn, olisi voinut mennä vielä tunti tai kaksi enemmänkin, jos ei toisen seuralaisista olisi täytynyt kiirehtiä duuniin, ja omatkin ostokset alkoi painaa jo ihan tarpeeksi (ja lompakko köyhtyä..) Isoiso suositus, löytyy varmasti jokaiselle ainakin naissukupuolen edustajalle jotakin!
Omassa saalissa oon tyytyväinen siihen, ettei oikeen mitään "no pitäsköhän, no tarvinkohan" -jutuja tullut hankittuja, vaan kaikki löytää varmasti paikkansa mun käytöstä. Tärkein ja odotetuin ostos liittyi kynsipuolella, kun koska oon joutunut kuukauden olemaan omilla nysäkynsillä. Celsiusta lähti mukaan messutarjouksen mukanen kuusi kappaletta (joista yksi siis ehti jo parempiin suihin ennen kuvanottohetkeä) lempparimakuja. Tää mun "mä nyt vähennän NOCCO:ja ja Celsiuksia" näyttää tepsivän tosi hyvin, kun NFE:stä raahasin koko lavan NOCCO:a, nyt noi ja kahden viikon päästä Kaljaasin viedessä länsinaapuriin, tullaan varmaankin nappaamaan mukaan ihan muutama siellä myytävistä NOCCO-mauista. Mutta, ei ne nyt ainakaan ole olleet päivittäisessä käytössä, kyllähän noi säilyy, ja halvemmaksi tulee tämmösillä kamppiksilla hankkia, kun ostaa normaalisti kaupasta yksitellen.
Syksy on saanut mut taas teeaddiktiksi, ja siksi tartuin toki vitosella 3klp Forsmanin tarjoukseen mielelläni. Pikkuvinkkinä, että tuo kyseisen merkin Paratiisi-tee nousee ehkä omalla listallani (joka on hyvin pitkä ja asiantunteva) all time kakkoseksi vihreän teen suosikeissa, vaikkei Kusmi:n jasmiiniteelle yksinkertaisesti löydy voittanutta.
Livboxista saatu näytekoko kyseisestä hiuskiinteestä alkaa vähän vedellä viimeisiään, joten sitä tuli luonnollisesti hankittua lisää. Leaderin pisteellä oli vitamiineja yms. hyvillä alennuksilla, ja sieltä tuli toinen erittäin tärkeä ostos hankittua, sillä omegat mulla on ollut loppuneena jo aivan liian pitkään, ja nyt viimein sain hankittua lisää. CLA+ :t jää varmaan kaappiin venailemaan kevätpuolta.
Heräteostoksiin menee ehkä Organic shopin vartalovoide, joka koostumukseltaan ja isolta pakkauskooltaan vaikutti juuri sopivalta mun käyttöön, joten ei varmasti ollut turha hankinta. Tuoksuteltiin pitkä hetki kyseisen merkin kuorinta- ja kosteusvoiteita, ja ihastuttiin ehkä jokainen aikalailla.
Söin messuilla valehtelematta elämäni parhaimman kakkupalasen, nimittäin snickers-raakakakku oli ihan puhdasta taivasta. Ton maun takia voisin vaikka joku nätti päivä mielelläni hilppasta johonkin Helsingin raakakakkukahvilaan, useammasta syystä. Ensinnäkin, superhyvä maku, ja toiseksi, henkisesti paljon helpompi herkku kun mikään normaalikakku. Raakaherkkujen hyvä puoli piilee myös siinä, että vaikka maku on kuinka on point, ei sitä kuitenkaan mitenkään olisi jaksanut tuotakaan palasta enempää nauttia. Voisi melkein itsekkin joskus väsätä jotain, mutta tulee niin äärimmäisen harvoin itse tehtyä mitään banaanipannareita kummempia herkkuja, että ehkä raaka-aineiden kotiin hankkiminen olisi hippasen turhaa, vaikka kyllähän ne säilyykin jonkin aikaa.
Kynsituotteita lähdinkin messuilta varsinaisesti metsästämään, itseltä kun loppui about kuukausi sitten rakennegeeli, ja sen takia pitänyt olla ilman geelejä nyt useampi viikko. Ehkä suurin "how normal people do this" -järkytys oli, kun normaali kynsilakka, varsinkin ilman päällyslakkaa ei tosiaankaan pysykkään viikkotolkulla kynsillä kunnollisena, siis mitä :D
Noiden glittereiden kanssa tuli taas ehkä vähän innostuttua, ne näyttää kynsillä superkivalta mutta se laittaminen & poistaminen on aina oman työnsä takana. Geelin, putkiloglittereiden ja rusettikoristeiden lisäksi ostin EverShineltä myös lisää viiloja ja sivellinsetin, Mereneid Sarilta neljää erikokoista strassia ja kaksi glittersävyä lisää. Toi punanen purkissa oleva glitter vakuutti mut sävyllään ehkä niin vahvasti, että se tulee olemaan seuraavana vuorossa näiden kynsien jälkeen.
Eilen sitten lepopäivän kunniaksi istutin itteni oikeen hyväksi hetkeksi pöydän ääreen ja väsäsin ensiviikonlopun Halloween-teemaisia tupareita ajatellen jo valmiiksi siihen sopivat kynnet. Koristelu ei nyt ehkä muuten ole niin karmaiseva, koska halusin sen kuitenkin sopivan myös muuhun elämään ja omaan tyyliin, mutta ehkä enemmän juttuna tässä onkin se itsellenikin vähän pitkäksi jäänyt terävä stilettomalli, ja luonnossa selkeämmin punertavallla pohjalla. Vaikka eilen meni useampia tunteja vähän sillä fiiliksellä että miten mä näihin taas totun, niin tänään on jo tuntunut aika luontevalta, ja nimenomaan siltä että jotain mikä on puuttunut on saatu takaisin, oonhan mä kuitenkin viimeisestä kolmesta vuodesta mitä oon geelitamineet omistanut, elänyt varmaan selkästi suuremman osan kynsien kanssa kuin ilman niitä.
Rakennegeelistä vielä sen verran, että tää EverShinen yksilö on CesarsSecretsin (ennen käyttämäni) geeliä huomattavasti paksumpaa, jolloin  totutteluun meni hetki, mutta se levittyy sen verran hyvin ja taisaisesti, että melkein laittaisin pisteet kotiinpäin tolle tuotteelle. Helpompaa, kun sitä 3min kovetteluoperaatiota ei tarvitse tehdä viittämiljoonaa kertaa, kuin ohuemman geelin kanssa.

Syysloma alkaa nyt vedellä (valitettavasti) viimeisiään, mutta onneksi arki ei starttaa kovin rankalla koulupäivällä, ja sinne suuntaan tarvitsee liikkua vasta puolille päiville. Nyt rupeen vähän fiilistelemään, että joko aamupalapannarit olis laskeutuneet sen verran, että pääsis pakkailemaan kamat kasaan ja jalkatreenin pariin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti