keskiviikko 2. marraskuuta 2016

october snapshots

Koko muu pääkaupunkiseutu intoilee ensilumesta ja mä mieluummin syvennyn tiukemmin peiton alle, vähän miettien että millä saan kaivauduttua täältä illemmmalla salin suuntaan. Lokakuun vaihtuessa marraskuuksi frenditkin rupesi intoilemaan talvesta, joulusta ja kaikesta siihen liittyvästä, mihin en oikeen itse vielä osaa lähteä mukaan. Tosin siinä mielessä voisin ottaa joulumoodin päälle, että lähipäivinä nappasta kaupasta mukaan maitorahkaa ja luumuhilloa. Paras jouluherkku ikinä, trust me. Päikkäriunet jäi nyt valitttavan lyhkäsiksi, joten aattelin että kirjottelen vähän lokakuun puhelinnäpsyjen kera ja koitan sitten suosiolla uusiksi.
TG:llä on tullut viihdyttyä oikeen hyvin, treenitkin on saaneet ihan uutta puhtia lokakuule bookatuista jopa kolmesta hieronnasta, ja kuluneilla viikoilla vähän muistakin syistä joista voin selittää omana juttunaan. Jokunen viikko sitten kävin halimassa tota omaa pikkupossuprinsessaani, ja eilen totesin kaikkien muiden intoillessa joululauluista ja muista joulunviettotraditioista, että itse odotan ehkä melkein kaikista eniten sitä, että joulun pääsee viettämään kokonaan oman dogin kainalossa.
Syyslomaviikolla käytiin tsekkaamassa tyttöjen kanssa Nainen junassa-leffa, ja vaikka ymmärrän todellakin, että ei uppoa jokaiseen katsojaan, niin itse pidin sitä jotenkin hyvin vaikuttavana. Henkisesti vähän raskas, jopa raaka ajoittain ja loppuratkaisuineen, mutta mun mielestä nimenomaan onnistuu esittämään kiehtovasti sen faktan, miten paljon saatetaankaan vaikuttaa läheistemme elämään ja hyvinvointiin. Ei herkimmille, mutta jos tykkäsi esimerkiksi Black Swanin henkisestä raakuudesta niin ehdottomasti suosittelen!
Pimenevässä syksyssä oon intoutunut punaamaan huulia enemmänkin, erityisesti monien huulilla monessakin mielessä loistanut NYX on rantautunut myös omiin varastoihini useammin kappalein. Oikein hyvä hinta-laatu -suhde, iso suositus tällekkin!
NFE:t käytiin toki naisten suomenmestaruuksien (body & bikini) osalta katsottua ihan katsomossa saakka, aamun vaparifitnekseen ei ihan riittänyt puhti aamuheräämiseen. Tykkään käydä katsomassa Suomen kisoja ihan livenä katsomossa lajien kärkinimien löytymisen lisäksi myös ihan siitä syystä, että ne tuo ihan omanlaatuisensa motivaatiopiikin omaan tekemiseen. Vaikka itse en just tällä hetkellä lavalle hingu, koska tiedän että se vaatisi panostuksen tasoa jota en tällä hetkellä oo valmis antamaan, mutta onhan toi motivoivaa!
Syksyn aamulenkit voi varmaan laskea yhden käden sormin, kouluaamuina varsinkin tässä periodissa ei toivoakaan, ja viikonloppuisinkin yleensä mieluummin pidän rauhallisen aamun kiireettömällä aamiaishetkellä, ja suuntaan siitä suhteellisen ajoissa salille, varsinkin jos on loppupäivästä muuta menoa. Lauttasaaressa parhaiksi lenkkikamuiksi on usen viereisessä venesatamassa tai rantamaisemissa pyörivä joutsenpariskunta, joita on jotenkin aina niin ilo nähdä.
Kynnetön kuukausi stoppasi joitain viikkoja sitten, kun viereisellä lookilla haettiin I Love Me:ltä tarvittavat tavarat siihen. Sunnuntaina kynsien alkuperäinen malli oli hoitanut tehtävänsä (ja aiheuttanut allekirjoittaneelle jo naarmuja niin naamaan kuin käsivarteenkin heh) joten lyhensin näitä pikkuisen ja viilasin vähän eri muotoon, mutta koristeluun tykästyin kumminkin sen verran, etä saavat tässä mallissa palvella ainakin ensiviikkoon saakka.
Viinilaseja on kohoteltu kuluneen kuukauden aikana niin ystävien syntymäpäiväjuhlien, approjen kuin tupareidenkin muodossa, toimien osasyynä siihen, että aamiaispannarit sen sijaan on vähän jääneet. Tulevana sunnuntainakin kun käy kutsu pienelle risteilyreissulle voi vaan miettiä kumpaan suuntaan se sitten kallistuu, mutta tulomatkalla ainakin tulee löytymään laukusta NOCCO:a!
Punertavan hiustyylin ja petokynsien vuoksi viimeviikonlopun Halloween-teemaisilla tupareilla pirulookki oli allekirjoittaneelle aika luonteva valinta. Sarvet ja hiilihanko ei nyt tuossa ole näkösällä, mutta meikkiin ja muuhun asuun olin suht tyytyväinen, siitäkin huolimatta että ennen juhlapäivää olin päättänyt tasan vain huulipunan, johon oon kyllä muutamalla käyttökerralla ehtinyt nyt ihastua aikalailla.

Semmoinen lokakuu, marraskuu näyttää aika koulun ja aikaisten aamuherätysten täyteiseltä. Pitää oikeasti kehitellä keinoja saada toi nukkuminen tukemaan kasin aamuja, tällä viikolla oon suosiolla luottanut päikkäreiden ja iltasalien voimaan, mutta en halua koko loppuvuotta vetää tällä meiningillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti